21-01-10

Een leuk winkeltje

We gingen langs in een oud, naamloos winkeltje in de Vaartstraat in Balen. Vanuit Mol de brug over en dan na 250 m aan de linkerkant. Hun slogan hangt in de etalage: " kwaliteit van vroeger". En wij voegen er nog aan toe: " met prijzen van vroeger". Ze doen uitverkoop en zijn enkel op donderdag open. Je vindt er schatten : stoffen, linten, knoopjes, elastiek, pyama's, schorten,... Langs de andere kant liggen er ook een 1000 tal oude onderbroeken, onderlijfkes, kousen,... Maar die zijn allemaal wel heel ouderwets. Wij hebben ons laten gaan in de stoffen. Het is niet echt retro, maar wel heel goedkoop ( in tegenstelling tot de stoffen van Mia en Boni...) Vooral de 'ponnekesstof' is zalig. Katoen met bedrukking aan de ene kant en flanel aan de binnenkant. Blauwe konijntjes, elfjes, roosjes,... Die stoffen zijn enkel ( 70 cm) en kosten - hou je vast- 1 euro. De gewone katoenen stoffen kosten ongeveer een 2 of 3 euro. Flanel, tijken matrassenstof, ribfluweel, baalkatoen, wollen stof,... vanalles en nog wat, maar op is op. Op de blauw-rode klavertjesstof zie je ribbellintjes en elastiek liggen . Zwarte en witte elastiek, niet verduurd, middelbreed en goed straf kost daar - hou je weer vast - 1 euro voor 4 meter. Goed hé. Het stof dat op de winkelwaar ligt, krijg je er gratis bij, maar een keertje wassen en dat probleempje is ook weer opgelost. De dames die je bedienen zijn helemaal niet opdringerig. Ik zou zeggen: allen daarheen... FeeSter xblauw zwarte cirkelstofstofjesrek en lint

19:47 Gepost door FeeSter in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Oh, bedankt voor de tip. Daar moet ik zeker nog een keertje gaan kijken dan. Zijn ze nog lang open of sluiten ze int kort? (kwestie van niet te laat te komen natuurlijk.)

Gepost door: hanne | 21-01-10

Reageren op dit commentaar

Dat heb ik niet gevraagd. Maar ik denk nu niet dat ze volg week al toedoen: die winkel steekt nog goed vol! Het is wel lachen zalle.

Gepost door: FeeSter | 21-01-10

Reageren op dit commentaar

Hay FeeSter!

En je moet geen afspraak maken zoals bij den Boni? Tot hoe laat zijn ze open??

Gepost door: Katrijn | 21-01-10

Reageren op dit commentaar

Denk dat ik daar donderdag na 't school ook eens even langs ga. Dus gewoon vanuit mol centum richting balen rijden hè? Is dat ver rijden vanuit Bel? Heb nog een vraagje, kreeg van Ellen Valkiers een uitnodiging om eventueel met wat spullekes op een paasmarktje van haar school te staan, ik heb daar wel eens zin in maar krijg echt niet genoeg bij elkaar voor een heel kraamke. Heb jij (Anne)( en Liesbeth natuurlijk ook als ze zin heeft)zin om er samen te gaan staan met ook de spullen van feester? het is 28 maart, als je het leuk vindt stuur ik je de mail wel even door.
groetjes (juf.) Barbara

Gepost door: Barbara | 06-02-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.